Counter-Strike 2 Russian

Refrag - форум игрового портала » Главное » Новостная лента > YEMAO ліхтар 1500 люмен

Опции темы Опции просмотра
Старый 11.11.2025, 01:55   #1
JefferyCak
Забанен

По умолчанию YEMAO ліхтар 1500 люмен

Всім привіт

Хочу поділитися крутим відкриттям, бо знайшов для себе пошуковий ліхтар YEMAO, який став справжньою знахідкою. Раніше користувався різними брендами, але або світло було тьмяне. А от ліхтар YEMAO приємно здивував. Корпус металевий, міцний, не боїться падінь. Світло — б’є далеко, видно все навіть на полі. Особливо сподобалось, що YEMAO ліхтар з акумулятором. Є можливість заряджати від павербанку чи авто. Для мене це плюс, бо часто користуюсь у гаражі. Якщо коротко — це потужний пошуковий ліхтар, який реально вартий уваги. Має функцію SOS, стробоскоп і навіть магнітне кріплення. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо можна зарядити прямо в машині. Я купував через офіційний інтернет-магазин YEMAO, бо ціна нормальна. До речі, бачив, що на деяких сайтах йде знижка, тому хто шукає хороший ліхтар — раджу не тягнути.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – яскравість реально висока — видно все навіть на великій відстані; – має функцію енергозбереження; – компактний, але дуже потужний. Якщо шукаєте щось якісне — YEMAO ліхтар купити Україна — це оптимальний варіант. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо по якості не поступається відомим маркам. YEMAO ліхтар з акумулятором — це крок у майбутнє серед освітлення. Я вже замовив другу модель як подарунок. Тож кому треба ліхтар на всі випадки життя, рекомендую модель з USB зарядкою та потужним акумулятором. Перевірено на практиці — реально працює.

https://bailong-police.com.ua/produc...f303x-1600-lm/
JefferyCak вне форума   Сказать спасибо Ответить с цитированием